SEO

Zorg(t) dat je gevonden wordt.

Marketing Boek SEO Email Marketing

Zelf online marketing doen?

zoekmachines, amazon, bol.com en meer

SEO

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Opimization, dus zoekmachine-optimalisatie. Zoekmachine-optimalisatie is een proces van het kiezen van de meest geschikte gerichte zoekwoorden die verband houden met jouw site en ervoor zorgen dat jouw site hoog scoort in zoekmachines, zodat wanneer iemand naar specifieke woorden zoekt, jouw site bovenaan wordt weergegeven. Het gaat in feite om het contant verfijnen van de inhoud van uw site samen met de codes en het omvat ook een linkbuildingproces. Dat is het aanmelden van sites en pagina’s op veelgelezen websites. De meest populaire zoekmachines zijn Google en Bing. Maar ook YouTube en Amazon kunnen een interessant platform zijn. Zoekmachines houden hun methoden en rangschikkingsalgoritmen geheim. De reden is dat de zoekresultaten van hoge kwaliteit zijn en om te voorkomen dat spampagina’s die resultaten verstoppen. Een zoekmachine kan honderden factoren gebruiken bij het rangschikken van de vermeldingen, waarbij de factoren zelf en het gewicht dat ze dragen voortdurend kunnen veranderen. Algoritmen kunnen zo sterk verschillen dat een webpagina die op nummer 1 staat in een bepaalde zoekmachine, op nummer 200 kan staan in een andere zoekmachine. Nieuwe sites hoeven niet te worden “ingediend” bij zoekmachines om te worden vermeld. Een simpele link van een gevestigde site zorgt ervoor dat de zoekmachines de nieuwe site bezoeken en de inhoud ervan beginnen te indexeren. Het kan enkele dagen tot zelfs weken duren vanaf het doorverwijzen van een link vanaf zo’n gevestigde site voordat alle spiders van de belangrijkste zoekmachines beginnen met het bezoeken en indexeren van de nieuwe site.

Als je niet in staat bent/geen tijd hebt om zoekwoorden te onderzoeken en te kiezen en aan uw eigen positie in de zoekmachine te werken, kan Nedvision dit voor je doen.

Nedvision levert een professionele website-audit en doet aanbevelingen om jouw positie in zoekmachines en websiteverkeer te vergroten. Nedvision biedt ook doorlopend advies en rapportage om uw website te monitoren en aanbevelingen te doen. Nedvision werkt werkt op het gebied van zoekmachineoptimalisatie samen met jouw webdesigner om meteen een geïntegreerd plan op te stellen, zodat alle aspecten van het ontwerp tegelijkertijd worden meegenomen.

Meer klanten. Minder moeite.