Binnenwerk

Veel auteurs maken zelf het binnenwerk op in Word. Voor hen is dit een handige methode, omdat het werken met Word bekend is en meteen duidelijk is, hoe het boek eruit komt te zien. Het nadeel van deze  methode is, dat het ontwerp vaak standaard is en illustraties niet drukklaar zijn.
Wij kunnen uw bestaande ontwerp omzetten naar een professioneel drukklaar boek en ebook. Of we kunnen de opmaak van  begin tot eind verzorgen.

Omslag

“Never judge a book by its cover” zegt een oud Engels gezegde. Het betekent zoiets als “schijn bedriegt. Een goede omslag laat niet alleen het boek opvallen tussen de andere boeken. Ook de tekst op de omslag is belangrijk.

De omslag is de eerste (en vaak enige indruk) die mogelijke lezers van uw boek hebben.

Een goede omslag is dan essentieel.

Alles in eigen huis

Profiteer van de jarenlange ervaring en kennis van de ontwerpstudio van Nedvision. Samen met u maken we een passend ontwerp om uw verhaal zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen. Vervolgens geven we uw boek zelf uit en promoten het.